Blues o smutným psaní

Blues o smutným psaní

Anotace: ...

+++

Dostal si smutný psaní
Zas jednou černej mrak
A tak je konec jedný lásky
Nebrečíš vždyť si chlap
je konec velký lásky
Nebrečíš vždyť si chlap

Dostal si smutný psaní
Máš toho brácho akorát
Jó včera jste se milovali
Dnes zbejvá vzpomínat
Včera jste se milovali
Dnes zbejvá vzpomínat

Dostal si smutný psaní
Topíš ho v láhvi rumu
Napřed má člověk rád
Pak natluče si hubu
Napřed má rád
Pak natluče si hubu

Dostal si smutný psaní
Srdce na kusy roztrhaný
Na křižovatkách života
Sbíráme lásky rány
Na křižovatkách života
Sbíráme další rány

Dostal si smutný psaní
Tak už se brácho seber
Láska je ještě k mání
A znovu najde si i tebe!
Láska je ještě k mání
A najde si i tebe..

+++
Autor Bean, 20.07.2005
Přečteno 516x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to krásný. Přeju moc štěstí do života chlape

07.11.2005 13:59:00 | Pazdi

Tak to je taky parádní!!! :-P

18.10.2005 19:28:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí