* * *

* * *

Anotace: Ano, opět o tobě - jako bys nevěděla, že múzy jsou ženského rodu a oheň, jež plane, pálí.

Něco v tvých očích
evokuje chuť planých višní
bělostnou prašnost práce tkalců
nahé nebe zírajících pranýřovaných
a spálený rukopis básní

Těší mne
ale smutně
pohled na tvůj pohyb
jak rudý šátek
zvoucí býka k vítězství

Země se otřese
Než však tě dostanu
tvé srdce mě proklaje dýkou

Tvé oči pochopí
jaké je usínat v písku
a zahrnou mě
popelem básní, peckami, studem
lněným plátnem
Autor tiny Tine, 14.04.2008
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, blue, Lisa.Ginmi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to krááásný! :)

Tvé oči pochopí
jaké je usínat v písku
a zahrnou mě
popelem básní, peckami, studem
lněným plátnem

...chci to všechno!!! :))
fakt krásná básnička :)

07.05.2008 02:38:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí