Nikdy nezapomenu

Nikdy nezapomenu

Anotace: někdy je fajn, když se člověk z něčeho dostane, se zase podívat zpátky, a tak nějak to... zhodnotit

Nikdy nezapomenu, co vše jsem ztratila,
v čase, kdy jsem se jen kolem tebe točila
a myslela si, že šanci vážně mám
a snad jednou pusu ti i dám...

Odmítala jsem děsně skvělý lidi.
Jaký by to bylo, kdyby - kdyby - kdyby!
Pomoci mi chtěla velká kamarádka,
přeskočila jiskra - bum, prásk - a byla láska!

Chtěla jsem si na truc život vzít,
V mrtvém srdci jen tebe navždy mít.
Naštěstí mi anděl strážný neustále pomáhá,
ač do ucha mi řve, že rychlejší prý vyhrává!

(a to bolí)

Jsem ráda, že jsem se z toho všeho časem dostala.
Škoda, že jsem si to u pár lidí totálně posrala!!!
Autor barking bitch, 15.04.2008
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: Sephora
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí