Láska ve všech směrech.

Láska ve všech směrech.

Anotace: Z dalších variací na téma láska,život...

Láska je jak rozbouřené moře,
Láska je cit a víra ,žal nebo hoře.
Láska je bezradná a divá,
Láska je dar který dobré i špatné konce mívá.
Láska je start a mnohdy cíl,
Láska je blízko i dál než tisíc mil.
Láska mladé životy pojí,
Láska se buď ztratí nebo dvě srdce spojí.
Láska je zázračný lék,také někdy jed
Lásku slovem zradíš a nevrátí se zpět.
Lásku na tu musíš věřit a žít s ní,
Pro lásku se dá žít a také zemřít v ní.
Láska těžké okovy nasazuje a spoutává těla i záda,
Láska je slovo ten má rád a ta má ráda.
Láska nesoudí podle věku ani vizáže,
Láska je všude,ne jen ve filmu z pasáže.
Lásku hledej všude tam kde srdce jsou otevřená,
Láska ni začátku a konce nemá.
Láska nás provází po celých věků čas,
Láska se někdy rozdělí a někdy najde zas.
Láskou se zmítáme ať je den nebo noc,
Vždy ale poznáme její tajemnou moc.
Moc která ovládá naše mysl,
Bez lásky není život který nemá smysl.
Smysl života je snem každého z nás,
Láska vyzívá mě,tebe a ne mnoho z Vás.
Ten kdo na lásku věří,
Svým tepem a srdcem své milé život měří.
Srdce je sval který občas pro lásku bolí,
Jen ten kdo miluje a má rád si tuto nemoc zvolí.
Nemoc na kterou léku není,
Jen láska a víra v život ti to všechno změní
Autor Medvídek@.., 16.04.2008
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí