Bud mou jedinou

Bud mou jedinou

Anotace: až počáteční opojení pominou .... já chtěl bych být jen s tou jedinou

Sbírka: Láska je stopa ve sněhu

Já vím jak ta slova jsou,
Bud mou jedinou.
Až počáteční opojení pominou,
Řeknu ti jen bud tou mou.
Řeknu ti jen bud tou mou,
Snad spojí se ta slova s ozvěnou.
Řeknu ti jen bud tou mou,
Snad prohřejí ta slova duši tvou.

Snad našel jsem tu jedinou,
Tu dívku spanilou.
Snad našel jsem tu jedinou,
Jež nazvat bych chtěl dívkou svou.
Snad našel jsem tu jedinou,
Snad její víčka ze snu procitnou.
A poznají mou lásku bezednou.
Snad zaslepen jsem tou dívkou spanilou,
Snad ji budu moci někdy poctít květinou.

Snad ji někdy budu moci nazvat dívkou svou,
Za to bych se pral i s lecjakou příšerou.
A když ta opojení pominou,
Nazval bych ji znovu,
Dívkou spanilou.a až ta opojení pominou,
řekl bych se jí znovu,
Bud mou jedinou.
Autor greapy, 18.04.2008
Přečteno 641x
Tipy 7
Poslední tipující: Květka Š., lady_esik, Seanko, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Stejně jak dvě následující básně, které jsem již přečetla, velmi poutavé a beroucí

21.02.2009 21:42:00 | lady_esik

moc pěkné

18.02.2009 21:00:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí