od okna ke dveřím

od okna ke dveřím

Anotace: -

Od okna ke dveřím,
od dveří do hlubin.
Láska?
Už nevěřím.
Co je láska,
bez vzlyků do peřin?
Je to snad síla v plné kráse,
co očima na špercích se pase
a pokládá je za nutný dar?
To není láska, toť jen zmar!
Už jsi někdy slyšel
říkat básně oddaně a jednohlasně?
Ano? Tak tedy žel
i tohle světlo jednou zhasne…
… stejně tak i slunce,
oheň,
jeho plameny.
Mé můry usínají, jak smyslů zbaveny…
Autor milíček, 19.04.2008
Přečteno 348x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Bíša, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí