Štěstí

Štěstí

Anotace: Štěstí je prý ...muška jenom zlatá...

Natáhni ruku a usměj se maličko,
Možná, že ucítíš teplo a uvidíš sluníčko.
Pohladíš dušičku,co dotyk tvůj hledá..
najdeš to štěstí, co jiná ti nedá....

Nesmíš to vzdávat a nesmíš se bát...
není tu každý, co chce si jen hrát...
Ty musíš za hvězdou jít, co v dáli svítí
jediný paprsek a oheň se vznítí.....

Tak se mi líbíš,teď už to víš,
není to laňka, co o ní sníš.
Je to jen ženská z masa a kostiček,
co hledá v životě štěstí jen kousíček.

Jen to jen někdo,kdo nechce být sám.
Není to princezna, není to laň.
Musíš se probudit ze svého snění
a vidět reálně svět se teď mění.
Musíš se rozhodnout,co větší má cenu,
zda hledáš princeznu a nebo ženu.

Každý tu říká, že hledá štěstíčko,
ke lži, však má to jen opravdu maličko.
Jsou to jen slovíčka co denně mění,
Ty musíš rozpoznat co štěstí není...
Autor Jana.Amálka, 20.04.2008
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve stoje tleskám.. pod názvem štěstí jsem si představil klasiku, kterých jsou tu stovky, ale ty jsi to vzala z naprosto opačné strany:)... moc povedené

20.04.2008 11:16:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí