Klíč

Klíč

Anotace: ....už nesmíš nic...Tahle je už hodně stará...

Jedu ve vlaku a dívám se z okna.
Couvají stromy, utíkají silnice,
Ubíhají vteřiny, minuty....
Sedím v kupé a přemýšlím:
"Kde budeš za dva měsíce?"

Možná ti odpustím
Až z očí se mi ztratíš.
Já budu pryč lásko má, bývalá -
Však klíč od srdce mi dozajista vrátíš!

Teď zpátky chci svůj klíč.
Než dojedu do poslední stanice
my dva se rozloučíme.
Uzavřeny jsou sny
plánované dny, týdny, měsíce.

Ten klíček byl naše závora.
Už zavřená je, nepustí nás zpátky.
Zavřela ji ta potvora,
co stála před tvými vrátky.

Měls mi to říct.
Však teď?
Už nesmíš nic,
jen vrať mi klíč...
Autor žabka.kikis, 20.04.2008
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Orichi, Caracol, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi tvé tvorba !
Popravdě sem se v tomhle díle trochu vzhlídl, ač nemile tak přece. "Řekl jsem", a moje milovaná náš vztah zachránila, do smrti ji dík a i tobě díky za pěkné počtení.

04.05.2008 15:32:00 | Orichi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí