Kapky rosy

Kapky rosy

Anotace: Chvilkové zklamání...

Kapky rosy padaj na list
pořád pláču pro něho
proč mi řekl prostě - nic
musím pro to pořád jíst.

Jednou příjde snad další kluk
co já vím,
třeba budu sedět jako buk
teď vám to opravdu nepovím.

Kdo ví co jednou ze mě bude..
Snad matka,tetka,babička,
teď jsem však ještě hloupá holčička..
Autor Kšanda :), 20.04.2008
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Baldeus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí