Jinoch a jinoška

Jinoch a jinoška

Anotace: ...

Byl teplý jarní den, trochu foukala, ale i tak,
dvě postavy přibližně stejné výšky a vášně lásky,
rýsovaly se na horizontu u proslulých houpaček,
vzduch šeptal, že se přibližují tempem zamilovaných,
na ono místo opuštěné, kde v úkrytu já observoval,
černý pták rozpětí křídel velkého kroužil mi nad hlavou,
dával mi najevo, ať radši rychle vypadnu, však pozdě,
už byly blízko...
jinoch s kratšími větrem pocuchanými vlasy dal pusu jí,
jinošce s bujným poprsím a úsměvem nádherným,
pak do vzduchu vynesl její šat...

...dál nevím, radši jsem vypad'...
Autor Muta cum liquida, 21.04.2008
Přečteno 739x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí