Tak jak bych Tě miloval

Tak jak bych Tě miloval

Anotace: Líbí se mi víc,když píše muž ženě něž žena muži....zní to líp:)

Miloval bych Tě něžně,
kdybys chtěla,
konečky prstů
se Tě dotýkal.

Miloval bych Tě tak,
aby ses nestyděla,
že jsi mi dala sebe,
a já že si Tě vzal.

Miloval bych Tě tak,
aby jsi celá zrůžověla
a chlad Tvých výčitek
v krůpěji potu by roztál.

Miloval bych Tě tak,
aby sis nevzpoměla,
že miloval jsem jiné,
a potom se jich vzdal.
Autor tera2, 21.04.2008
Přečteno 546x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí