ROZCHOD S MILOVANOU

ROZCHOD S MILOVANOU

Anotace: rozchody bolí strašně moc,ani ta báseň nepřinesla mi pomoc...

Má lásko,
už mě nemáš ráda
a já nevím proč,
ukázala jsi mi záda
tak sakra proč?

Srdce bolí,nespím a přemýšlím
jsem jak suchý strom na podzim
mokré oči,jen na tě pomyslím
nemám už důvod se smát,žít a snít.

Miloval jsem tě,miloval
i modré z nebe bych ti snes
bohužel jsem až tak kles
že jsem dnes bez peněz.

Je mi to líto,
hrozně mě to mrzí
omlouvám se za vše
co jsem říci měl a neřekl,
co jsem udělat měl a neudělal,
omlouvám se všem...
Autor zeza, 22.04.2008
Přečteno 315x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí