Láska

Láska

Anotace: ...

Je krásné jarní ráno a ty v šatech víly a bosá
tančíš a hedvábné šaty vlhčí ti rosa,
ty však chlad ten necítíš.

Každý den tě totiž v srdci hřeje,
každý den tvé srdce pěje
o slunci, o lásce, o kráse,
o citu, který změnit nedá se
a který navždy zůstává.
Autor Dreamer.Z, 23.04.2008
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na muj vkus se tam až moc opakuje " srdce" , jinak se mi to celkem líbí...

23.04.2008 11:09:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí