O panence

O panence

Anotace: 3. díl trilogie/// Možná trošičku (trošičku víc) kýčovitej... ale snad moc nevadí...

Panenka pláče,
špatně se schovala,
špatně se ve světě hraček
před láskou hlídala.

Ona se nedoví,
kam vlastně zmizil,
vojáček cínový,
co být s ní slíbil.

S armádou se stěhuje
a někde jinde v zemi
zas jiné panence lásku slibuje,
další, se kterou si budou navěky souzeni.

Takových milenců plný je svět,
sliby lásky - jen pár nacvičených vět.

Jen jednou z mnoha
se panenka stala,
láska jí zmohla,
dala víc, než si vzala.

Láska je trápení,
střídané se štěstím,
svržení kamení
doznění vlnění
splnění snění
víra v zatmění.
Autor Mišpule, 23.04.2008
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Rolnička, cevert, Kite.Kat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Libi se mi...

21.08.2008 20:04:00 | Rolnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí