Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Představte si myšlenku, na kterou si vzpomenete když je vám nejhůř a ta vás zase zvedne...co ale dělat když už to nejde?

Tam, kde nebe země se dotýka,
Tam, kde je porubská křižovatka veliká,
Tam je moje nejkrásnější vzpomínka.

V zimě to bylo,
v paměť se ti nevrylo.
V tom nejvyšším patře,
šeptajíc o mji přijíždějící eskadře.
Tam jsi stál zamnou a hladil vlasy,
padal sníh a mé srdce bušilo z té krásy.

Teď už nebuší,
pouze tuší!
Ty si tam vedeš ji,
a čechráš její vlasy.
Srdce žalem a steskem puká,
ale jít dál, to jsou horší muka!
Autor KATHY, 24.04.2008
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: Queer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí