Snění o ní

Snění o ní

Anotace: Když srdce mé našlo k ní cestu.

Sbírka: Láska je stopa ve sněhu

Kdo se vcítí ten se vtípí. :)

Když srdce mé našlo k ní cestu,
byl jsem omámen,
Byl jsem jako ve snu.
Když srdce mé našlo k ní cestu,
nechtěl jsem hledat dále,
chtěl jsem být v tom snu.

Když srdce konečně ukázalo mi ke komu plane,
vše mi bylo najednou jasné.
Když ukázalo ke komu plane,
já doufal že znovu mi dá šanci a že milovat mě nepřestane.
Autor greapy, 25.04.2008
Přečteno 681x
Tipy 2
Poslední tipující: lady_esik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná...hodně štěstí...

05.08.2008 11:10:00 | Kassiela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí