Po úplňku . . .

Po úplňku . . .

Anotace: - Tvá slova . . . -

Sbírka: Jímavé tišiny

Po úplňku
. . . sedmnáctá noci
jsi jako labuť vzlétající . . .

Mezi břehy mé řeky
Tvých křídel píseň zní

Ve stromořadí mezi břehy
ten nápěv dlouho zůstává
než vítr odvane
a voda odplaví
refrénu poslední verš . . .

Jak labuť vzlétající
. . . po úplňku
sedmnácté noci
zní melodie teskná
za městem . . .
u posledního splavu

Na předjitřních oblacích
starorůžovou
píšeš notový part dne
když nad řekou
jak labuť vzlétající
na pozdrav Lásce
máváš svými křídly
a ještě spícím městem
vznáší se Tvé vroucí vyznání . . .

Miluji ! ! !
. . .
Miluji ! ! !
. . .
Miluji ! ! !
Autor rolon, 25.04.2008
Přečteno 415x
Tipy 17
Poslední tipující: Myrja, Lota, Psavec, Lucie Teru, Dračičák, saddova, mistrál, Noc17, labuť
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to překrásné opravdu moc gratuluji...

28.04.2008 17:00:00 | Noc17

...napsal jsi o sobě:...zatím jen koukám...
já také koukám, jak nádherné jsou tvoje verše...

25.04.2008 12:16:00 | Lota

Pěkně jsi nám tady zaláskoval.

25.04.2008 10:56:00 | Psavec

Moc krásné a krásně vyjádřený okamžik.Pěkná barva slov

25.04.2008 08:37:00 | mistrál

Téda, tak tohle je vážně hrozně krásný!... škoda, že je jenom ST. :o))

25.04.2008 08:31:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí