A byli spolu nikdy

A byli spolu nikdy

Anotace: ...

Bylo nebylo, začala pohádka sladká.
Wendy zachytili Petra Panna
a jej uchvátila ručka hladká,
a princezna již nemusela být sama.

Našla si svého malého chlapce,
jemuž mohla vyprávět pohádky před spaním.
Začátky jdou vždycky hladce,
dvou duší splynutím.

Avšak on musel zjistit náhle,
že v pohádkách osud jeho netkví.
Musel se rozhodnout správně,
dokud ještě smí.

Bylo nebylo, končila pohádka sladká.
Wendy pustila Petra Panna,
jej uchvátila vášeň náhla.
A princezna zůstala sama.
Autor Tiki, 25.04.2008
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí