Laska a kat

Laska a kat

Anotace: Jednou.

Položila se do větru
nechala se unášet
na křídlech zapomnění
a smutku

U očí jí přibyla čárka
na srdci malá jizva
Nic není jako na začátku
jak na nepopsaném papíru

Bolest dává další autogram
ty to znáš, já to znám
už není kde sílu brát
když s láskou přišel kat
Autor Tecka 2, 25.04.2008
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Xindy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí