kotě

kotě

Anotace: jj je to pravda

Když jsem tě spatřila
oči se mi rozzářili,
byla to láska na první pohled,
ale oba jsme se báli.
Od školky počkali jsme až do třídy třetí
stejně jsme byli pořát malí děti,
tak dali jsme se dohromady,
jsme spolu až do teď.
Mam tě strašně moc moc ráda, ty mí sladký kotě.

Mno moc se to nerýmuje ale aspoň něco:op
Autor demonice, 25.04.2008
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí