Platonická láska..

Platonická láska..

Anotace: člověk idealizuje, ale neví.. ..pseudobásnička..

Stopy v mých očích po tobě, proč?
Proč mám myslet na pošlapanou trávu
a pozlacenou rouru co má duši,
jsem na správném místě
ve špatnou dobu?
Kolik jsem toho zanechala ve tmě před tebou?
proč se mám znova rozhodovat a prožívat nové
barvy s někým jiným než s ním?
co se ve mě děje, když tóny prší
bez obalu a stroze.
Nač je mi dech, když nikdy nebude tak silný,
jako ten tvůj.

Tak zas odejdi a nech mi ve tváři jen tvá záda,
nech mě čekat, miluju ten pocit...
Autor mistake, 27.04.2008
Přečteno 469x
Tipy 2
Poslední tipující: CorrimsonTom, Kyle
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dekuju, ale boli to..

27.04.2008 14:33:00 | mistake

Dobře vyjádřeno.

27.04.2008 13:32:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí