MODRÉ....

MODRÉ....

Anotace: Myslím, že netřeba anotace :-))

Jak modré z nebe jsi ty....
a já vedle tebe, ač unaven,
přec šťastný, že tě mám
i proto klidně usínám!

Jsi mé slunce na obloze,
studánka s kapradím.....
jsi rozkvetlá stráň
a já neoděn, sám....

Stojím před tebou,
saji sílu ze tvých rtů,
svou dlaní hladím tvou....
nořím se do snů a šeptám:

Mirunko, mám tě rád...je pozdě! Jdi už spát!
Autor Dalimila, 27.04.2008
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Cecilka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemusím tady psát dlouhé komentáře...
z těch slov totiž Sluneční svítí záře...
taková, kterou se člověk hýčkat nechá...
(zvlášť když na ni celou zimu čeká)

;o)

01.05.2008 21:27:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí