Zůstaň

Zůstaň

Anotace: ...

Neztrácej naději,
neztrácej svá křídla.
Touláš se sice v beznaději,
ale máš mě a už jednou jsi na mě pokývla.

Naděje poslední umírá,
a tvá láska mé mosty ubírá.
Avšak jich mnoho ještě stojí,
abych tvému srdci ukázal, kdo ti neublíží.

Tvá čistá láska je jako zázrak přírody,
bojím se aby jsi neztratila ty krásné důvody.
Bojuji za tebe a tvé trápení,
abys dosáhla svého obrození.

Cítím tvoji lásku pevnou,
vím, že není spjata se mnou.
Chci aby jsi byla šťastná,
a se svým přítelem zůstala věrná.

Věrná svým myšlenkám o lásce,
já vím a důvěřuji této krásce.
Srdce své mi ukázala,
ale mé jméno z něho smazala.

Je tam jen jedno překrásné,
začíná na D a doufám, že bude to pravé.
Jen ať si on uvědomí,
kdo že je pro něj stvoření.

Jsi má krásná kamarádka,
navždy v mé mysli uzamčena.
Nikdy na tě nezapomenu,
protože tě mám rád a vždy si na tebe vzpomenu.

Třeba když se usměji,
nebo když se Delfínek na obrázku objeví.
Jsem sice hlupák veliký,
ale mám skvělou kamarádku, které jsem stále věrný…
Autor tearful, 29.04.2008
Přečteno 559x
Tipy 2
Poslední tipující: Caracol, AngelJane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí