Bylo a bude

Bylo a bude

Anotace: the first part was written by Nomad

Opět to začíná
Očarovávaš mě očima
Okouzlující jsou tvé rety
Omamné plynou z nich věty

Nádherné a jemné řasy
Načervenale svítivé vlasy
Nazelenalá máš očka
Namodralá v nich vločka

Pár ostrých rysů ve tváří
pěkně tě celou rozzáří
přímy pohled očí tvých
plamínek jasný svítí v nich
...........................
Teď je pravda jiná,
plamínek v očích uhasíná.
Barva z vlasů se vytrácí
a úsměv na tváři se ztrácí.

Ty teď píšeš básně pro jiné
a čas zatím tak pomalu plyne.
Chci čas posunout o dost dál,
tam kde ty budeš svůj král
a já budu tvou královnou
to vše bude pouze vzpomínkou varovnou.

Věřím, že probudím se jeden den
Věřím, že ty vedle mě nebudeš jen sen
Věřím v naši lásku pravou
Věřím, že za život potkáš jen jednu bytost milovanou
Věřím stále, věřim dál...
Autor KATHY, 29.04.2008
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí