DOTKNOUT SE...

DOTKNOUT SE...

Anotace: ...

Kroky mi padaj do nejistoty
Asi tak jako do kaluží
Dešťová symfonie vyhrává všechna má tajná přání
Návraty jara
I probuzení vedle Gabriely
Jen krátce po svítání

Mrazivé dny nejistoty
Donutily mě zase vypsat se v básně
Slza tu spadla
Tak něžně a krásně
Aby zas ruce směly
Dotknout se lůna Gabriely
Autor jethullfan, 30.04.2008
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, PoeziGirl, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí