Sen

Sen

Anotace: Láská není sen

Když večer víčka zacloní tvé oči
Když hvězdy okolo měsíce se točí.
Když propadáš se do říše snění
Když vidíš věci, kterých člověk si jen málo cení.

Pak řekneš si, ted chci už jen spát
O tom, co duši zahřeje mi, nechám si zas zdát
starosti odejdou do propadliště dnů
Ty žiješ na okamžik jen krásou svých snů.

Jednou pak může se ti stát,
Že jiná víčka začne tvůj sen zavírat.
Ucitíš dotyk teplých dlaní
uvidíš lásku a rozběhneš se za ní.

Tak nečekej a chyt ji svoji teplou dlaní
Otevři srdce a zavří vrátka za ni.
Zavři ji v srdci a dobře si ji chraň
Jak jednou odjede tak zbude zas jen prázdná dlaň .
Autor Jana.Amálka, 30.04.2008
Přečteno 375x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, labuť, Psavec, Lucyane, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lásku je třeba si chránit, ale není to vůbec jednoduché :o)

03.05.2008 16:26:00 | labuť

Ano, je hezká.

01.05.2008 10:41:00 | Psavec

...líbí.

01.05.2008 00:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí