Hledání...

Hledání...

Anotace: každý hledá.....

Byly dny, kdy ve snu zkoušela jsem žít
Pak ale bylo nutno oči otevřít.
Najednou vidím, že svět je zcela jiný
nestačí jen plakat řešení chce činy.

Zasvítilo slunce a pak se probudila
Ta láska co vždycky v mém srdci byla.
Láska - co rozdávat chci otevřenou dlaní,
Láska - co povznese i zraní
Láska - co někomu chci dát
Láska - co nutí tě se smát.
Láska - co vrací chuť ti žít
Láska - co občas dovolí ti snít.
Láska - co nečekáš nic za ni.
Láska - tak neděkuj mi za ni

Já hledala však štěstí , tam kde nemohlo být
a trvalo mi dlouho než stačila jsem to všechno pochopit.
To změnilo chování a činy
a z ošklivého káčte člověk byl rázem jiný.

Teď nehledám už lásku, co každý dnes chce dát
já hledám jenom srdce co nechce předstírat.

Chci najít prostě toho kdo řekne mám tě rád.
Kdo se mnou bude večer třeba usínat.
Kdo sevře moji ruku svou něžnou teplou dlaní
Co přijme moji lásku a dá mi svoji za ni.
Toho kdo rozpustí v mé duši ten nekonečný chlad
Toho kdo úplně obyčejně bude mně mít rád.
Kdo prostě nezná faleš a má život rád
kdo nebude si z mými city stále jenom hrát.
Já hledám lidské teplo co může člověk dát
myslíš že chci mnoho? Že chci zázrak snad?
Chci najít prostě dušičku s níž dá se trošku žít.
Chci najít prostě dušičku s níž budu moc i snít.

Já nechci toho mnoho..jen pocit s nímž chci žít
že můžu se já o své city s někým podělit.

Život je moc krátký a je třeba jej žít,
vždyť nikdo nezná moment,
kdy musí odejít.
Až jednou v čase neznámém,uslyším v dáli snad
tu píseň kterou miluji naposledy hrát.
Chci aby někdo přistoupil
a řekl jenom skromně
"víš já tě lásko miloval
vím, žilas hlavně pro mě.
Autor Jana.Amálka, 30.04.2008
Přečteno 372x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, labuť, Ctěný pán, Lucyane
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Též se mi líbí :O)

03.05.2008 16:25:00 | labuť

Chytlo mě to za srdce.

01.05.2008 00:02:00 | Ctěný pán

aaaach... ta láska dělá divy...:)moc hezký...fakt moc:-)

30.04.2008 23:59:00 | Lucyane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí