Bilance lásky

Bilance lásky

Anotace: Je v mínusu.

Je tma a slané cestičky ve tváři.
Co mi naše láska dala?
Hrdost zabitá na obětním oltáři...
Proč mám pocit že si více vzala?

Proč trápí mě? Neměla by více těšit??
Proč to všechno tolik bolí?
Nějak nemám sílu už nic řešit,
už nevím, zda ten boj za to stojí...

Stejně ji neopustíš...
Autor saigonek, 02.05.2008
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: estrellita, Psavec, Caracol, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je smutné.

02.05.2008 14:45:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí