Snad stesk? (Thx friend)

Snad stesk? (Thx friend)

Anotace: Copak si nezasloužím pomoc?x(

A je to tu znova,
třese se mi hlas,
dochází mi slova,
láska schází zas.

Sleduji slzy nebe, jak cestu po okně si mapují,
vzpomínky v srdci krutě zabolí.
Sladké lži z rudých rtů,
hořká pravda všedních dnů.

Nepochopitelné činy osoby milované,
sny nikdy v budoucu nepoznané.
Mastné vlasy, černé linky,
mozek přehrává bolestné vzpomínky.

Zaťaté pěsti, pocity viny,
nepřítomný pohled, ilustrované knihy.
Mrazivá rána, vlhké noci,
né každému se dostane pomoci.
Autor Skořicová princezna, 02.05.2008
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, brooklyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí