.......

.......

Anotace: ..

Píšu tady báseň,
není mi jasno z jakých důvodů,
však chtěla bych to vrátit...

Nehcala jsem tě odejít neznámo kam,
ten pocit,který jsem měla,dávno už znám,
kdybych je věděla... nikdy nepustila bych tě tam,
sama sebe marně se ptám...

Proč jsem tě tak hnusně zradila?Proč jsem tě jen pustila?
Na tvé smrti jsem snad i vinu měla...

Měla jsem právo rozhodnout o tvém životě,
a špatně jsem ho do rukou vzala,
takové právo by lidé mít neměli,
ach,ta moje slabost,
denně mě tak nehorázně ubíjí...

Už dávno splatila jsem svoji daň,
nechápala jsem proč platit mám,
však teď už vím,že bych měla,
u tvého hrobu jsem se v slzách utopila...

A topím se nadále,
ano, je to vysoké penále,
být stále smutná a uplakaná,
ale budu platit do konce života...

Zasloužíš si to...
Autor EMogirlll, 04.05.2008
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí