Neznalá

Neznalá

Anotace: neznalá světa, světla i života

nevím jak udělat první krok
nevím jak zpomalit když jde to příliš rychle
nevím jak rozeznat slov rub či líc
nevím zda umíš vůbec pravdu mi říct
nevím jak zahrát si s osudem a vyhrát
nevím jak začít, jak ze srdce tě vyhnat
nevím zda chci to či zda se mi to jen zdá
nevím jak začít věřit a přestat se bát

nevím už jak začal ten krásný den
nevím zda není to jen zase sen
nevím proč zrovna ty dokážeš mě rozesmát
nevím proč chtěla sem právě tobě srdce dát
nevím zda chceš po nocích u mě spát
nevím chceš-li vedle mě se hřát
nevím zda budeš po mém boku stát
nevím zda vůbec CHCEŠ mě milovat
Autor black_and_red, 04.05.2008
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dnes jsem si pouštěla několikrát "Spomal" od Pehy... a ted u tebe tohle dílko...
Je tolik ze života písnička i básenka...a jsou si vnitřně strašně podobné.. někdy člověk opravdu neví...a chtěl by zpomalit..ne zastavit ani vystoupit...snad nadechnout se??
utřídit mixér v hlavě..
jsi šikulka *** umíš to nádherně vyjádřit***:o))

07.05.2008 00:16:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí