Ztracená láska

Ztracená láska

Anotace: ...

Když konečně potkáš toho,
na koho jsi tolik dlouho čekala.
A snila jsi jak to bude krásný.
Asi jsi si moc růžově všechno představovala,
vždyť z jeho chování,
ti to musí být prostě jasný.

Nechápeš to,nevíš proč to tak je.
Nerozumíte si a tak to zkusíte znovu,
úplně všecičko od začátku.
Jsi zamilovaná ještě víc než dřív,
když má odejít,řekneš mu NE
a tak obnovíte vaší lásku.
Autor Gagulii, 27.07.2005
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí