Vím

Vím

Anotace: Martískovi

Byl jsi mé štěstí,
při slunci i v dešti,
stačilo jen pár vět,
byl jsi celý můj svět.

Ruce mé tvé tělo nehladí,
rozum říká jak si srdce poradí,
mé srdce neví samo,
za tvou lásku vše by dalo.

Chtěla bych tě milovat,
lásku dát ne slibovat,
dát ti vše co mám,
proč jen nejsi sám.

Vše přetrhlo se jako nit,
bez Martíska nechci žít,
ve vzpomínkách se vracím zpátky,
vše krásný bylo ale krátký.

V hlavě mám tě zas a znova,
děkuji ti za lásku krásná slova,
v příštím životě budeš můj,
udělám vše pro to stůj co stůj.

Patříš mě já to vím,
nikomu to neprozradím,
v srdíčku tě pořád mám,
jednou ti své srdce zase dám.
Autor Aluna, 08.05.2008
Přečteno 371x
Tipy 9
Poslední tipující: Kozoroh 1, Iva Borecká, carodejka, vodnař, Mins
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To přebolí, fandím ti... možná by si to měl přečíst, i když to už by pak asi nemělo tu atmosféru.

04.06.2008 18:54:00 | Grafomanická MIA

Aluna...Zase bude dobre, cas zahoji vsechny rany moje mila Alco, vim zeto ted boli jsem s Tebou.

12.05.2008 19:14:00 | carodejka

bude líp

12.05.2008 13:30:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí