DRAHOKAM OKAMŽIKU

DRAHOKAM OKAMŽIKU

Anotace: myšlenky na papíře

Dva dospělí, zralí lidé
hledají hnízdo v mladém lesíku.
V paprscích hřejivého slunce
se milují ve vůni šeříku.
Pouto jejich lásky je tak silné,
že čas letí jim jak zběsilý,
však drahokamy okamžiku,
jenž tráví spolu
rostou do nebe jak smrk ztepilý.
Podej lásce ruku .....
ať ráno je, či večer májový!
Když dva se milují,
červánky šeptem napoví ...
..TY VÍŠ CO..
Autor Dalimila, 09.05.2008
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: darmar~2, symphonicsoul, igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky moc krásná básnička! Nádherná a pravdivá! :)

22.05.2008 13:18:00 | darmar~2

..ano,láska může kvést v každém věku..

09.05.2008 13:38:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí