Srdcem na poušti

Srdcem na poušti

Anotace: :)

Ve voňavé kráse chci
s Tebou hvězdy číst,
jak na poušti v oáze
čistou vodu pít.
Chci znát Tvůj dotyk,
který mě dává cit,
tak neváhej má Lásko
a zkus mě políbít.
Jak v beduínské chýši,
pod rozpáleným dnem
se naše duše sblíží,
láska je tím tvůrcem.
Jen letmý dotek vánku,
v horoucím objetí,
dává prostor spánku,
po bujném dojetí.
Nenech mě tu čekat,
když ráno odcházíš,
pohledem budu těkat,
a hlídat pro Tě stín.
Autor Ďábel sám, 10.05.2008
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: isisleo, Naracca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ted jsem poslouchala Amsterdam...v hlavě mi zní jeho rytmus....a tohle do něj celkem i zapadá.....XD

11.05.2008 08:39:00 | Naracca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí