Nesmělá

Nesmělá

Anotace: ...

Nesmělá

Jak moc do světa vykřičet bych chtěla,
Vše co cítím, co se semnou děje.
Jen odvahu bych k tomu muset měla,
Ale tu nenajdu,
A proto se mi každý směje.

Cožpak jsem tak zbabělá,
Ne, tím to určitě není,
Spíš hodně nesmělá,
Ano, to je to správné rčení.

Možná mě jen zaslepuje ta bolest,
Která mě postihla.
Věřím že, postupem času se z toho dostanu,
A budu opět odvážná.
Jen nedokážu vypočítat jak dlouho to potrvá.
Autor andíleček, 10.05.2008
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí