Vzdušný zámky

Vzdušný zámky

Anotace: tak trochu pro Craga...

Nalákám tě na modrý z nebe…
Na vzdušný zámky…
Na ráj na zemi…
Svážu tě slovy…
Svážu tě přísliby…
Svážu tě sama sebou…
Svážu tě svou vírou…
Pak ublížím sama sobě i tobě…
Prchnu, vymizím a vyšumím…
Bojím se moci…
Bojím se bezmoci…
Bojím se tebe…
Bojím se sama sebe…
Bojím se každého dalšího dne s tebou i bez tebe…
Bojím se rána i večera…
Bojím se…
Autor Onqa, 14.05.2008
Přečteno 449x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, Marfuša, JEIDY
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Risk zisk...

18.05.2008 16:03:00 | Noc17

Ať sladká svoboda či sladká závislost,
nikdo z nás nepozná, kdy obojího dost.

14.05.2008 13:04:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí