prokouslý spodní ret

prokouslý spodní ret

Anotace: nevím sama

vykotlaný pahýl
troska mého těla
směrodatně obešel
tvůj přístav naděje
slzy z výtahové šachty
ano, takhle jsem to chtěla
svlékni si obličej
nikdo jiný už se nesměje
nahmatej dekadentní puls
paneláku mojí duše
a prosím, trochu nadšení
ne tak přeanglicky, suše
kráčej po mých skráních
jak neodbytná moucha(miláčku)
a já pak tiše bez emocí
vezmu plácačku...
Autor fixuss, 15.05.2008
Přečteno 851x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí