Můžu? prosím...

Můžu? prosím...

Anotace: Každý má právo snít :))

Moci tak být s tebou,
dotýkat se tvé krásné tváře,
sledovat, jak z očí čiší ti láskyplná záře.
Moci dát ti letmé polibky na líčka,
a sledovat, jak slastně přivíráš víčka.
Moci tak usínat a probouzet se v tvé náruči,
toť krásný pocit na srdci zaručí.
Moci plnýmy doušky vychutnávat si tvé dotyky,
a v skrytu duše doufat,
že jen se mnou vykonáváš tyhle praktiky.
Moci ti věřit, že já jsem ta jediná,
že život se mnou být krásnější začíná.
Moci doufat, že jen náš je svět,
vím, jsem naivní,ale už mi není pět.
Moci věřit, že se mi splní tenhle sen,
je stejné jako tvrdit, že ve dne je noc
a v noci den...
Autor efie, 16.05.2008
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: Holka z davu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ten konec úplně úžasnej! Krásně napsaný! Taky to znám,ale to probuzení do reality je vždycky až moc drsný :(..

16.05.2008 14:59:00 | Holka z davu

jo, člověk rád sní, ale pak to probuzení do reality je dost krutý... Jinak jsem při čtení měla pocit, že mi mluvíš z duše...moc hezky napsaný

16.05.2008 14:40:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí