Jsi má...

Jsi má...

Anotace: Jsi má...

Jsi jako louka,
z níž neseš mi kvítí.
Jsi jako slunce,
co pro mě jen září.
Jsi jako jezero,
kam jdeš mi pro vodu.
Jsi jako vesmír
a dáváš mi volnost.
Jsi jako plamen,
co lásku v mě zapálí.
Jsi jako hora,
z níž dívám se za obzor.
Jsi jako žena,
co lásku mi dává.
A pro tebe zbyla,
jenom tahle…báseň.
Autor BP, 16.05.2008
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Měls na mysli fantazii?

17.05.2008 14:18:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí