Musí to tak být

Musí to tak být

Anotace: ,

Osudová femme fatele
a osamělý jezdec bez minulosti
odjíždí do dálek sám,
příjímat rány se učí

Z lásky jsem se opil
čekám stále dál
pro tvou duši musím žít
jen zapomenout...
když strážní andělé odlétají,
okázalé pohřby nadějí,
zlost se promění
Autor Rbb, 17.05.2008
Přečteno 496x
Tipy 21
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, Mrs.Grázl, obyčejná, Myrja, Oči, Kyle, anatantal, a_tao, Bíša, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně smutné. Ještě, že jsem měla ty Sangrie, jinak bych se rozplakala.

19.05.2008 16:47:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí