Rozjímání

Rozjímání

Anotace: Když s někým chcete opravdu být ...

Dáváš mi šanci se smát,
smysl žít,
s Tebou se nemusím bát,
a v klidu mohu snít.
Anebo spát...
Jsi to Ty,
kdo každé ráno,
nový úsměv mi dává.
S ním se také krásně vstává,
když na mne podíváš se,
Svět,jako by nebyl,
a to bych musela být debil,
abych já stranila se.
S každou vzpomínkou na Tebe,
je mi krásně,
proto teď skládám básně,
když víme,že máme sebe . . .
Autor lju.lju, 17.05.2008
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne myslenky Lucko.

17.05.2008 01:47:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí