Byl jsi jen sen

Byl jsi jen sen

Anotace: .

.
Byl jsi jen sen,
co pohladil mě v spánku,
se spoustou krásných jmen,
ne nepodoben vánku

Byl jsi jen sen,
zářící v noci hvězda,
snad dotknout se jen..
Zdá se nebo nezdá?

Byl jsi jen sen,
však každý sen skončí
už přišel ten den,
kdy otvírám oči..

Byl jsi jen sen
z jinačího světa,
a z tvých krásných jmen
zbyla jen strohá věta..
.
Autor Euka, 01.08.2005
Přečteno 485x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí