Má láska...

Má láska...

Anotace: Zas skládám básně o lásce, zas nový smysl mám, a nechci slyšet o tom, že může to být klam...(napsána 20.5.2008)

Má láska je zmatená
když den co den se musím ptát
jestli je to jenom pohádka
to, že máš mě rád...

Má láska je krásná
když stojíš blízko mě
do očí se mi díváš
a svíráš mě ve tmě...

Má láska je krutá
když nevidím tě
když scházíš tak
jak matce dítě...

Má láska je něžná
když hladíš mě po tváři
ve svém náručí mě svíráš
když hvězdy zazáří...

Má láska je bolestivá
když hvězdy v očích mých
na slzy se promění
a slyším něčí smích...

Tvá láska je zmatená však víc
o tvých citech možná nevím nic
mám strach, že jsi s ní
že tím se ztratí všechny sny...

Má láska je nejistá
čím dál tím víc
třeba je to další hra
o které já nevím nic...

Musím jen čekat
kdy láska má bude láskou tvou
jenže láska má se stává...
netrpělivou.
Autor mauvais-ange, 22.05.2008
Přečteno 343x
Tipy 8
Poslední tipující: Dilla, Morgenstern, Zweiblumen, Psavec, Petbab, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Hih, zas ta láska:oD Někdy si říkám, co to se všemi lidmi je, ale..co je to se mnou?!:oD Tak tedy..

Chvilkami se zdá, že se vlastně naprosto stejně věci a slůvka docela často opakují(a možná to i zdání nebude), a o to to pak pro mne je nezajímavější. Myšlenky ale docela ohrané, v dnešním kreativním světě..
Ale chvílemi se líbilo. Neber to ale ode mne nijak zle..

22.05.2008 16:57:00 | Traci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí