Co a kde je láska?

Co a kde je láska?

Anotace: Jen pár otázek.

Je láska v očích maminky,
když spinká její malinký?

Ja láska v dlani babičky?
Když hladí, má moudrost za víčky.

Jsou láskou dva, co se potkali
a po vášnivé noci už se neznali?

Je láska přátelství z dětských let,
kdy dva jsou sobě celý svět?

Je láska v rukou vrásčitých,
co kráčí spolu po cestách trnitých?

Je láska v srdci jeptišky,
kyž pomáhá a utírá slzičky?

Je láska v krvi příbuzných,
kterou dají ti v hodinách zlých?

Je láska v mozolech zahradníka,
když květinám hlínu odemyká?

Je láska ve vašich verších,
co píšete pro časy lepší?

Je láska ve všem vzpomínání,
co přichází před usínáním?

Láska je ve snech tajemných!
Láska je všude - a hlavně v rukou tvých.
Autor Písnička, 01.08.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí