Poslední tango

Poslední tango

Anotace: smím prosit?..naposledy...

Té noci
kdy měsíc jasně zářil
a hvězdy ukázaly třpyt
pod závojem sametové tmy
tančili jsme spolu
poslední tango.

Krok, krok, přísun,
otočka doprava,
lehce jsi mě vedl
unášel ve víru tance
a já tála jako led
v moci Tvého objetí.

Čas stál i letěl vpřed
a Ty jsi přestal tančit.

Držel's mě v náručí
a nic jsi mi neříkal
polibky mluvily za Tebe
a my dva byli opilí.
/ V duchu jsem si přála,
ať to nikdy neskončí. /

Znenadání přišel konec
a náš tichý noční tanec
zůstal pouhou vzpomínkou
ukrytou hluboko v srdci.

Nezapomenu.
Autor mňousek, 25.05.2008
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Severka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Na takový tanec se nezapomíná;)

25.05.2008 20:18:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí