i want you

i want you

Anotace: ..pro mého anděla..(loňská - SMSková)

S nocí tě líbám
...zaháním chmury dnů
Chytám se paží divokejch
...všech utouženejch snů..
Lačně tě líbám a nejsem bázlivá
šero se kvapně vplížilo
… hra lásky ožívá..

Chci si tě vzít
… tak nastav svoji tvář
Ve víru spojení
… zakryj svou svatozář…
Chci si tě vzít
…nenuť mne naléhat
zkus se mi odevzdat!
…nerokuj TEĎ či PAK!
Čas není na prodej
…divokost svou mi vraž
A na nic nečekej
…ruce mi chtíčem svaž..

Soumrak se blíží sem…..a vítr zakvílí
Já mám na tebe chuť…..NYNÍ! – NE za chvíli…
Autor šuměnka, 02.08.2005
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Já mám na tebe chuť…..NYNÍ! – NE za chvíli…
...to je nejlepší z celé básně

03.05.2006 22:55:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí