Proč se stalo?

Proč se stalo?

Anotace: smutek

I když jsme si nic neslibovali,
něco citů přišlo mezi nás.
A teď vadí Ti snad všechno,
nejvíc však pohledy cizí.

Co na tom, že rozdíl věku,
do očí bije a všem se vysmívá.
Miluji Tě z celého srdce,
těžký to kalibr pro naše okolí.

Chci v náruči Tě zase držet,
pořád šeptat slova milá:
,,Stále rád Tě mám a budu!"
Jenom ke slovu mě pustit musíš.

Věta rozvitá v holou se mění:
,,Ano, ne, nevím, neptej se..."
Tohle odpovědi Tvoje jsou,
říkáš že láska už s námi prostě není.

Cítím že mne vůbec nevnímáš,
jiný obraz v srdci chováš.
Co on má a já nevlastním?
Nad otázkou mou se jen usmíváš.

Dny a noci společně prožité,
ve vzpomínku se tiše obrací.
K bolesti která mne ničí,
neskutečně lhostejně se stavíš.

Prosím, volám, křičím: ,,NEODCHÁZEJ!"
Málo platné, hlas slabý asi mám.
Žádost moje k Tobě nedolétne,
marně na okno klepe, neotvíráš.

Musím časem na Tebe zapomenout
ale zbytečná snaha to bude.
Při psaní do srdce mého,
ostrá tužka použita byla...
Autor Modrý Adept, 25.09.2004
Přečteno 910x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí