BEZ TEBE

BEZ TEBE

Anotace: ...1994

Bolí mne myšlenka,
že s jinou uléháš
a ona tvou mužnou vůni cítí.
Bolí mne myšlenka,
že lásku jí vyznáváš
a měsíc jen pro vás svítí.

Chybí mi tvé vlasy ve tváři,
když tě v noci budí sen.
Chybí mi tvé lokty v polštáři,
když se k noci tulí den.

Toužím na blízku tě mít
a v tvou náruč se stulit.
Toužím pro tebe květem být
a jen dotyky spolu mluvit.

Až se z tohoto snu probudím
zamrazí mne mile v zádech.
Až procházet se budem loukou,
dlaň tvou pohladím
a ucítím tvé lásky nádech.

22.6.1994
Autor Eči, 25.09.2004
Přečteno 900x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí