Anděl

Anděl

Anotace: I tak se chova život k nam.......

Krásnou ženu jsem kdysi znal
a víc než srdce jsem jí dal
měli jsme spolu krásné snění
nečekal jsem, že se to změní
jednoho dne jen tak odešla
a kus mě si odnesla
překrásný anděl se z ní stal
a čas na okamžik stál
z nebe dolu se teď dívá
mně se o ní jenom snívá
v životě se mi už nevrátí
ale sny o ní se mi nikdy neztratí...
Autor Nola77, 25.09.2004
Přečteno 1275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí